Lofoten Seaweed-gründer Angelita Eriksen er i disse dager på Sial-messen i Paris, og opplever stor interesse for bedriftens produkter.
– Tang er en fantastisk råvare! Den er næringsrik, bærekraftig og litt av en smaksbombe, lokker Lofoten Seaweed-gründer Angelita Eriksen. Hun er i disse dager på Sial-messen i Paris, og opplever stor interesse for bedriftens produkter.

Lofoten Seaweed:

På jakt etter nye investorer

Lofoten Seaweed har fått haugevis av utmerkelser og mye oppmerksomhet, men er fortsatt for en startup å regne. Nå ønsker gründerne å rigge tare-selskapet for videre vekst, og åpner opp for én eller flere eksterne investorer. Målet er å få inn 10-12 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagligvarehandelen - nye saker på nett hver dag og 35 papiraviser i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagligvarehandelen
Nett og papir
1 mnd

1,- 340,-

KJØP

Dagligvarehandelen
Nett og papir
12 mnd

4110,-

KJØP

Dagligvarehandelen
Nett
1 mnd

1,- 240,-

KJØP

Dagligvarehandelen
Nett
12 mnd

2850,-

KJØP

Powered by Labrador CMS