Produktnytt

Italiensk fra Jacobs

Publisert Sist oppdatert

Grissini Grissini Birra og Grissini Olio D’oliva er sprø brødsticks, håndlaget med Tipo 0 hvetemel. Grissini Birra er smaksatt med lokalt italiensk øl, mens Grissini Olio D’oliva er smaksatt med italiensk olivenolje. Jacobs Utvalgte Grissini passer utmerket som tilbehør eller snacks.

Jacobs Utvalgte Prosciutto Cotto er tradisjonell italiensk kokt skinke som har blitt trukket ved lav temperatur slik at den blir mør og saftig. I over et århundre har den tradisjonsrike italienske produsenten Levoni laget sine spekeprodukter.

Jacobs Utvalgte Kokt skinke i løvtynne skiver er laget av mager renskåret lårskive av svin, smaksatt med salt og krydder og nøkkelhullsmerket.

Jacobs Utvalgte Girasoli er store runde pastaputer fylt med bøffelricotta, spinat og pinjekjerner. Pastaen er laget på tradisjonelt vis med egg fra frittgående høner, hvetemel og durumhvete. Girasoli betyr «solsikke» på italiensk og navnet er inspirert av formen på pastaen.

Fra Jacobs Utvalgte kommer også en ny pastasaus, Formaggio, laget med tre italienske oster; Gorgonzola, Italica og Fontal. Dette er en fersk pastasaus som er klar til bruk, melder Unil.

Powered by Labrador CMS