Produktnytt

Porsjonspizza med tynn bunn fra Grandiosa

40-års jubilant Grandiosa lanserer en helt ny pizzaserie med tynn bunn. Grandiosa Tynn Bunn kommer i to ulike smaker; Norsk Mozzarella og Prima Pepperoni.

Publisert Sist oppdatert

Grandiosa Tynn Bunn er laget på Stranda på Sunnmøre og er toppet med norske råvarer. Den er utviklet av norske kokker tilpasset nordmenns smaksløker.

– Vi har latt oss inspirere av to av de største smakene i pizzaverden, nemlig mozzarella og pepperoni, og gitt dem en norsk vri tilpasset vår nye pizzabunn, sier kokk og kulinarisk leder Marius Niva.

Ny teknologi på Grandiosa-fabrikken på Stranda har gjort det mulig å lage den ekstra tynne og sprøe bunnen. Grandiosa Tynn Bunn er også litt mindre enn de klassiske Grandiosa-variantene. Den passer derfor perfekt også for de som spiser alene – som er en sterkt økende trend i Norge.

– Grandiosa Tynn Bunn er en lett og smaksrik pizza som gir en behagelig metthetsfølelse. Med herlige smaker, hvorav en er vegetar, på en sprø og saftig bunn, tror vi denne pizzaserien vil falle i smak hos mange i Norge, sier markedssjef Ingrid Rønneberg Næss.

Powered by Labrador CMS