Produktnytt

Primula gjør comeback

Verdens første holdbare smelteost er klar for dagligvarehyllene i september.

Publisert Sist oppdatert

Sist uke kunne du lese i herværende avis om kraftig vekst i smelteostmarkedet. Der kom det også frem at enkelte av leverandørene går med planer om flere nylanseringer allerede i år, og nå letter Kavli på sløret for Dagligvarehandelens lesere:

– Vi relanserer Primula Naturell i Norge, avslører adm. direktør Kristine Aasheim i Kavli Norge.

Primula Naturell var ved lanseringen i 1924 verdens første holdbare smelteost, og kunne beskues på norske frokostbord frem til et godt stykke inn på 80-tallet.

– Hvorfor dette comebacket?

– Selv om den har vært borte fra markedet i 20-30 år, har vi opplevd stor etterspørsel etter å få den tilbake, sier Aasheim, som kan fortelle at den gamle klassikeren vil komme i ny forpakning, nemlig på tube.

Ny emballasje til tross: Kavli-sjefen tror merket vil vekke gode minner og nostalgiske følelser hos primærmålgruppen «45 pluss». Men nostalgi og «smaken som generasjonene før vokste opp med» appellerer også hos yngre, viser svar fra fokusgruppene.

– For oss som ikke er så godt kjent med Primula fra før; hva er det som kjennetegner den?

– Dette er en smøremyk og smakfull naturellost, og kommer tilbake akkurat slik målgruppen husker den, forsikrer Aasheim.

Primula relanseres i septembervinduet.

Powered by Labrador CMS