Produktnytt

Smaken av sommerchips

Både Maarud, Sørlandschips og Kims frister med nye sommersmaker i år.

Publisert Sist oppdatert

Maarud introduserer Sommeridyll med smakene Sommergull Rifla Havsalt, Sommergull Dill & Gressløk og Baderinger med smak av Løk.

– Vi i Maarud har forstått at kos og sommer går hånd i hånd. Vi gleder oss til å nyte lange kvelder i solnedgangen, piknik i parken, krabbefisking fra bryggen og lat vugging til årets sommerhits, skriver merkevaresjef Tonje Finsrud i Maarud.

Sommergull-variantene har vært ute en sommernatt før, mens Baderinger med smak av løker helt nye. Finsrud anbefaler dem med Garlic dip eller til grillmat.

Kims har sett til internasjonale grilltrender og byr på to nye chipsvarianter i limited edition; Kims Buffalo Hotwings og Kims Asian Sensation. Begge er dobbeltkrydret potetgull i samme stil som Mexican Fiesta. Chipsposene er laget med monoplast, slik at de kan resirkuleres som plast.

– Sommeren er høytid for chips og sesongvarianter. Forbrukerne er villig til å prøve noe nytt og ofte blir sesongvarianter på chips noe man gjerne kjøper i tillegg til sine faste varianter, sier Nicholas Roberts, produktsjef Kims.

Også Sørlandschips har to sesongvarianter – i resirkulerbar papirpose! Smakene er inspirert av «de herlige smeigedagene» på Sørlandet med glade fridager, lukten av grillen som fyres opp og en skyfri himmel. Smakene er Dill & Gressløk og Norsk havsalt, Rifla chips.

Powered by Labrador CMS