Produktnytt

La Mia Grande kommer med toppingene spesial-oster som Pecorino og Provolone, skinkeskiver og krydret pepperoni.

Steketiden halveres med ny pizza

I en tid hvor hverdagen blir stadig mer normalisert, fortsetter pizzasalget i norsk dagligvare å øke. Dr. Oetker står klare til å slippe et helt nytt pizzamerke for å trekke flere kunder til pizzadisken.

Publisert Sist oppdatert

– Frossenpizza er fortsatt et raskt og enkelt middagsalternativ og er den mest spiste middagen i Norge – hver dag, hele uken. Det er innovasjon rundt smak og nytelse som har drevet veksten de siste årene, sier kategorisjef i Dr Oetker Bjarte Myklebust i en pressemelding.

– Pizza Ristorante hevet standarden for frossenpizza for snart 20 år siden, og Grandiosa Hjemmelaget brøt barrierer for 10 år siden i forhold til prisnivå og smaken av hjemmelaget. Med vår nye La Mia får norske pizzaspisere en frossenpizza som smaker som fra en ekte pizzeria.

Med La Mia Grande har produsenten Dr Oetker gått tilbake til utgangspunktet for god pizza; gode råvarer, enkelt og naturlig, samtidig som man har brukt mange års produktkunnskap på å lage en pizza som smaker som fra en ekte pizzeria. La Mia Grande kommer med toppingene spesial-oster som Pecorino og Provolone, samt store, saftig skinkeskiver og krydret pepperoni.

Men hva menes med «pizzeriastyle» pizza? En tynn bunn som henger, og som gjerne må brettes for å spises. Samtidig er den sprø og luftig.

– Både konseptet rundt pizzeria og smaken på produktene er testet på norske forbrukere. Gode tilbakemeldinger fra testpersoner og fra norsk dagligvare, gjør at vi har store forhåpninger til produktene som slippes i butikk i uke 38, sier merkevaresjef Even Brandeggen i Dr Oetker.

La Mia Grande vil være tilgjengelig i Meny, Spar, Kiwi og Bunnpris, Joker og Rema 1000 og Kolonial.no.

Powered by Labrador CMS