Annonse
Christer Falck (t.h.) og Petter Aagaard er klar med et nytt Shockadelica-produkt, etter hyllestplater og hyllestkonserter: En lilla chilisaus kalt Purple Pain. Foto: Gitte Johannessen, NTB

Christer Falck og Co. lanserer lilla chilisaus – ikke overraskende kalt Purple Pain

Nei, det er ikke 1. april. Derimot har de to gått i kompaniskap med Halden-firmaet Sterk Saus, som håndlager ymse chilisauser, om Prince-sausen.

– Den lanseres 21. april, på femårsdagen for da Prince døde, sier Falck til NTB.

Ideen fikk han og Aagaard for over et år siden. I pressemeldingen heter det: «Når andre kjendiser lager sin egen vin, konjakk og øl, så går avholdsmannen Christer Falck en annen vei: Han lager verdens sterkeste chilisaus … og den er lilla».

Han og Prince-kollega Petter Aagaard, som er chilientusiasten av de to, går all in for å markedsføre Purple Pain. Det visuelle uttrykket er laget av Dynamis Design. Det er spilt inn en jingle med funkbandet The Bump Squad med tekstlinjer som «He’s bringing a cosmic sauce from the afterworld», som brukes i en reklamefilmsnutt for den nye chilisausen.

Flasken er prydet med samme lilla illustrasjon – tegnet av Troy Gua – som var på forsiden av «Shockadelica», den uautoriserte Prince-biografien Falck og Aagaard utga i 2014, og også på coverne til to runder med Prince-hyllester i boks og på vinyl med norske artister fra 2008 og 2016.

Det lages 2.021 flasker av Purple Pain-sausen, og nå akter Christer Falck og Co. å dra i gang en hashtagutfordring, #purplepainchallenge, i sosiale medier der folk filmer seg mens de smaker på den sterke sausen.

Ifølge Petter Aagaard var Prince var en stor spiceelsker og ivrig vegetarianer. 

– Da han for første gang åpnet en twitterkonto, så var noe av det første han la ut et bilde av hans overflod av pepper i sin salat, opplyser han til NTB. 

– Man kan trygt si at den genierklærte lille mannen hadde en stor lidenskap for godt krydret mat, heter det videre fra Aagaard, som besøkte Paisley Park sammen med Christer Falck i 2016, etter idolets bortgang.

– Vi fikk smake på den maten hans private kokk lagde daglig til ham, og der var absolutt alt spicy. Det var nok der de første (chilli)frøene ble sådd når det kommer til vår visjon om å lage verdens første lilla chilisaus, runder Aagaard av.

Annonse
Annonse