Produktnytt

Napolitansk type

Publisert Sist oppdatert

Etter grovbrød er det pizzabunn folk i Norge baker aller mest. Norgesmøllene har lansert et nytt spesialmel for dedikerte pizzabakere. Tipo 00 er et ekstra finmalt mel som består av kraftige hvetesorter med hele 12,5 prosent proteiner. Det skal sikre en pizzabunn med høy og luftig kant og myk og elastisk innside, en såkalt napolitansk stil.

Møllerens Tipo 00 for napolitansk pizzabunn er utviklet i dialog med blant annet René Munthe Eik, som står bak de to gruppene Pizzamani og Pizzabakerne på Facebook, med til sammen nesten 40.000 følgere.

Markedslederen på mel har siden 2015 hatt stor suksess med Møllerens Tipo 0 – et folkelig pizzamel av svake hvetesorter, som gjør det enkelt å kjevle ut og oppnå en tynn og sprø pizzabunn. Nyheten Møllerens Tipo 00 tar pizzabakingen et steg videre. Pizzamelet er tilgjengelig i Rema og Norgesgruppen.

Powered by Labrador CMS