Leverandørnytt

Første dag for Norturas nye konsernsjef

På mandag tiltrer Anne Marit Panengstuen (56) som konsernsjef i Nortura SA. – Målet er å skape et bærekraftig og moderne selskap, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Panengstuen, som kommer fra stillingen som administrerende direktør i Siemens AS, sier hun føler seg privilegert og ydmyk over sin nye rolle.

– Jeg gleder meg til å bygge videre på det gode arbeidet som er gjort, samtidig som vi må sette Nortura i en bedre posisjon. Målet er å skape et bærekraftig og moderne selskap.

Den nye konsernsjefen er utdannet ingeniør og bedriftsøkonom.

– Både Siemens og Nortura er store, komplekse organisasjoner som opererer innenfor flere bransjer og har ulike verdikjeder. Den største forskjellen er at Norturas produkter produseres av levende vesener. Med det følger produksjonsmessige utfordringer og et ekstra etisk ansvar.

– På kort sikt står det å få økt lønnsomhet i Nortura øverst på min prioriteringsliste, men vi er også nødt til å fortsatt jobbe for fullt med bærekraft, helse og dyrevelferd. Det kan vi ikke kompromisse på. Jeg gleder meg enormt til å komme i gang på denne viktige posten i norsk næringsliv.

Powered by Labrador CMS