Nyheter

Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Konserndirektør for HR slutter i Nortura

Publisert Sist oppdatert

Konserndirektør Mads Bendixby slutter i Nortura etter fem år i konsernet. Det melder Nortura i en børsmelding.

Nok en Nortura-direktør slutter. I desember gikk konserndirektør for økonomi Harald Ullevoldsæter av etter eget ønske, og i november gikk konsernsjef Arne Kristian Kolberg av på grunn av manglende resultatoppnåelse.

Bendixby har sin siste arbeidsdag i Nortura 28. februar. Han går til rollen som Direktør for Kategori og marked i Fjordland AS.

– Jeg takker for fem fine år i Nortura. Det har vært fem spennende år med utfordrende og interessante oppgaver, og ikke minst mange fine og dyktige kollegaer! Jeg ønsker både kollegaer og selskapet lykke til fremover. Gjennom målrettet arbeid, har Nortura de beste forutsetninger for å komme styrket ut av den krevende situasjonen vi nå står i, sier Bendixby.

Bendixby har tidligere arbeidet i Fjordland, og har også sittet de siste årene som Nortura sin representant i Fjordlands styre. Konstituert Konsernsjef i Nortura, Hans Thorn Wittussen, takker Bendixby for solid innsats innenfor HR-området og tidligere også i Markeds- og kategoriarbeidet.

– På begge disse områdene har Mads vært med å utvikle selskapet. Jeg ønsker Mads lykke til i ny jobb i Fjordland AS, sier konstituert Konsernsjef Hans Thorn Wittussen.

Powered by Labrador CMS