Har du en stjerne i butikken?

På jakt: Styret i Dagligvaregruppen – OFH, her representer ved Anders Nyhuus og Knut Lislegaard, er på jakt etter verdige kandidater til Årets butikkmedarbeider 2024.

Etterlyser kandidater til Årets butikkmedarbeider 2024

For femte året på rad skal Dagligvaregruppen i Oslo Handelsstands Forening (OHF) kåre Årets butikkmedarbeider. Nå etterlyser de innspill fra kjøpmenn og butikksjefer til verdige kandidater.

Publisert Sist oppdatert

OHF Dagligvaregruppen skal kåre Årets butikkmedarbeider for femte gang, og har nå åpnet for forslag til kandidater. Fristen for å sende inn forslag til din kandidat, er 31. august.

Populær kåring

Konkurransen er åpen for alle medlemmer i Dagligvaregruppen i Oslo Handelsstands Forening (OHF), og alle som har en «stjerne» i butikken oppfordres nå til å sende inn forslag på sin kandidat.

I 2023 var det ass. butikksjef Indra Nyquist i Kiwi Markveien som ble kåret til Årets butikkmedarbeider.

– Vi ønsker forslag fra dem som har en medarbeider som eksellerer i jobben sin, som yter det lille ekstra, som sprer glede rundt seg, og som butikksjefen ikke kunne klart seg uten, sier Bunnpris-kjøpmann og styremedlem Knut Lislegaard i Dagligvaregruppen – OHF til Dagligvarehandelen.

Han forteller at kåringen er blitt stadig mer populær, og at det kommer flere nominasjoner år for år.

Kriterier

Butikksjefen kan nominere én kandidat, som er ansatt i sin butikk i minimum 50 prosent stilling. Butikken med årets vinner får hele 10.000 kroner til et sosialt formål, mens årets butikkmedarbeider vinner 5.000 kroner – og selvfølgelig adskillig heder og ære.

Kriteriene for kandidatene er som følger:

  • Jobber minimum i 50 prosent stilling
  • Er lojal og serviceinnstilt
  • Yter det lille ekstra
  • Er en god ambassadør for butikken

Du nominerer din kadidat ved å gå inn på foreningens nettside og fylle ut dette nominasjonsskjemaet

Powered by Labrador CMS