Norgesgruppen lanserer Trumf Pay

Nå kan dagligvarekundene betale med mobilen og samtidig spare Trumf-bonus når de handler i Norgesgruppens dagligvarebutikker. 

Løsningen har fått navnet Trumf Pay og er tilgjengelig for Trumf-medlemmer over hele landet.

Med den nye løsningen får langt flere forbrukere enn i dag mulighet til å ta i bruk mobilbetaling når de handler dagligvarer. 70 prosent av bankkundene kan benytte Trumf Pay fra starten, og målet er å få med flere banker etter hvert. 

– Det har tatt sin tid å få på plass en løsning som tilfredsstiller alle krav, men nå er vi der. Trumf Pay gjør det mulig for kundene å både identifisere seg og betale i én og samme operasjon og samtidig få registret bonus når de handler, sier Trumf-sjef Kristin Bigseth i i en pressemelding

Den nye Trumf-appen rulles nå ut til Trumf-medlemmer over hele landet, og kan brukes i betjente og selvbetjente kasser hos Kiwi, Spar, Meny, Joker, Nærbutikken, Jacobs og CC Mat. 

Ifølge Norgesgruppen er det en fordel at Trumf Pay bruker BankAxept som betalingsløsning.

– Vi har valgt BankAxept fordi vi heier på den norske betalingsløsningen og ser frem til å lansere den enkleste, tryggeste og billigste digitale betalingen til kundene våre. Når betalingene skjer via BankAxept betyr det også betydelig lavere kostnader for butikkene, som igjen bidrar til å holde prisene nede, fremholder Odd Birkenes, leder for Verdiøkende Tjenester i Norgesgruppen.

Som en ekstra gulrot til Trumf-medlemmene som laster ned og tar i bruk Trumf Pay, får de 1 prosent ekstra bonus når de handler i Norgesgruppens butikker.

Powered by Labrador CMS