Illustrasjonsfoto: Opplysningskontoret for frukt og grønt, OFG

50 prosent vekst i Meny:

Norske gresskar inntar middagsbordet

Mange forbrukere har oppdaget at gresskar er mer enn pynt på Halloween. Innmaten kan for eksempel benyttes som vegetaralternativ til kjøtt, eller for å erstatte pasta for dem som unngår gluten.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagligvarehandelen - nye saker på nett hver dag og 35 papiraviser i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagligvarehandelen
Nett og papir
1 mnd

1,- 340,-

KJØP

Dagligvarehandelen
Nett og papir
12 mnd

4110,-

KJØP

Dagligvarehandelen
Nett
1 mnd

1,- 240,-

KJØP

Dagligvarehandelen
Nett
12 mnd

2850,-

KJØP

Powered by Labrador CMS