Nyheter

Austmann lager ny pils til trønderne

Publisert Sist oppdatert

Etter stor etterspørsel fra forbrukere lanserer Austmann Bryggeri en Austmann pilsner spesiallaget til Trondheimspublikummet.

Produktet er blitt godt mottatt i dagligvarehandelen og forbruker vil finne Austmann pils i de fleste butikker i Trøndelag fra og med denne uken. Austmann er blitt satset på nasjonalt fra både Coop, Norgesgruppen, Bunnpris og lokalt hos Rema.

Det siste året har vært begivenhetsrikt for Trondheimsbryggeriet. Etter fem år på Høvringen åpnet bryggeriet nytt brygghus og TapRoom på Sluppe i Trondheim, hvor det i dag brygges håndverksøl for både det norske markedet og for eksport.

– Våre kunder har etterspurt en pilsner fra Austmann og vi mener vi nå har skapt en lys og ukomplisert pils som vil falle i smak hos mange, sier daglig leder i Austmann Bryggeri, Jon-Ivar Holmslet i en pressemelding.

Pilsen er utviklet av Austmennene i Trondheim, med gründer og bryggerimester Anders Cooper i spissen, og brygges ved Hansa Borg sitt bryggeri i Sarpsborg.

– Dette gjør oss i stand til å levere en Austmann pils av god kvalitet til en konkurransedyktig pris til alle i Trondheim, sier Holmslet.

Powered by Labrador CMS