Annonse
En typisk forundringspose – eller porsjon – med mat inneholder for eksempel én ferdigsmurt bagett, tre boller og ett annet bakverk. Foto: Johnny Syversen

Circle K-kunder reddet mer enn 100.000 måltider fra å bli kastet

– Samarbeidet vårt med Circle K Norge har virkelig gjort matredding tilgjengelig i hele vårt langstrakte land. Det er fantastisk at det går an å inspirere lokalmiljøet til å bidra i kampen mot matsvinn, både i bykjernene og i langt mer grisgrendte strøk, sier salgssjef Bendik Walderhaug i Too Good To Go. 

I løpet av de 11 første månedene av 2019 reddet kunder ved 120 Circle K Norge-stasjoner 66.000 matporsjoner fra å havne i avfallet. Det er en økning på 50 prosent på ett år.

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse