Kjedenytt

Matkroken Bessaker stakk av med prisen for Årets Butikk i klassen under ti millioner kroner i omsetning.

Dette er Coop Marked og Matkrokens beste butikker

Matkroken Bessaker, Matkroken Steen & Strøm, Coop Marked Skjolden og Coop Marked Lauvstad ble kåret til Årets Butikk under butikksjefmøtet til Coop Marked og Matkroken.

Publisert Sist oppdatert

Forrige uke var butikksjefer fra alle landets Coop Marked og Matkroken-butikker samlet for faglig påfyll og for å hedre kjedenes beste butikker. Det ble delt ut priser til Årets Butikk 2018 for Matkroken-butikker med under og over ti millioner kroner i omsetning, og til Årets Butikk 2018 for Coop Marked-butikker med under og over 12 millioner kroner i omsetning.

Prisen for Årets Butikk tildeles den butikken som har best nøkkeltall for 2018, og kriteriene butikkene vurderes på er blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet.

Det var Matkroken Bessaker som stakk av med prisen for Årets Butikk i klassen under ti millioner kroner i omsetning.

– Det er så mange dyktige butikksjefer i salen, og det føles veldig stort å få en slik pris. Vi forsøker alltid å sette kunden først i alt vi gjør, og alle kollegaene mine er med og bidrar slik at butikken fremstår som ryddig og innbydende. Vi må bare fortsette å holde trykket oppe, og jeg håper at kundene våre også syns det er stas at vi har fått denne prisen, sier Thorild Kanutte Monkan, butikksjef i Matkroken Bessaker.

Blant Matkrokens butikker med over ti millioner kroner i omsetning var det Matkroken Steen & Strøm som trakk det lengste strået – for andre året på rad.

– Vi vant i fjor så jeg trodde ikke vi skulle ta seieren hjem i år. Jeg ble skikkelig overrasket og det gir en ekstra godfølelse å komme tilbake til butikken og de ansatte med en ny premie som gir oss muligheten å gjøre noe sosialt sammen. Det gleder vi oss til, og de ansatte har virkelig fortjent dette. Ingen vinner en slik kåring alene. Dette har vi gjort sammen og det er det som er vinneroppskriften tror jeg, at vi alle jobber mot samme mål og gir kundene god service og de varene de ønsker, sier Suman Kumari, butikksjef i Matkroken Steen & Strøm.

Coop Marked Skjolden og butikksjef Silvija Apeinane fikk prisen som Årets Butikk for Coop Marked-butikker med under 12 millioner kroner i omsetning.

– Jeg startet i jobben som butikksjef i februar 2010, og siden den gang har vi jobbet for å løfte butikken til nye høyder. I 2016 fikk vi oppgradert butikken, og jeg syns virkelig at vi har verdens fineste butikk på verdens fineste plass i Skjolden. Det ligger mye jobb bak for å levere kvalitet til kundene våre hver eneste dag, men alt er verdt det når vi får en slik pris. På Coop Marked Skjolden spiller vi på lag med kundene våre, sier Apeinane.

Prisutdelingen var ekstra spesiell for butikksjef i Coop Marked Lauvstad, Ola Sætre, som fikk prisen for Årets Butikk i kategorien for butikker med over 12 millioner kroner i omsetning.

– Jeg har jobbet i Coop-systemet siden 1. april 1975. De siste årene har jeg vært butikksjef på Coop Marked Skjolden før jeg gikk av med pensjon 30. august i år. Å vinne prisen for Årets butikk i mitt siste år som butikksjef kan nesten ikke beskrives! Jeg har hele tiden jobbet med å sette kunden i fokus, og gjøre alt for at kundene får den beste mulige handleopplevelsen, sier Sætre.

Powered by Labrador CMS