Nyheter

Hennig-Olsen inntar Color Line

Publisert Sist oppdatert

For første gang i historien inngår Hennig-Olsen Is inngår en avtale med Color Line. Avtalen tilsvarer over en million iskremserveringer og gjelder for alle skipene til Color Line.

– Vi skal levere alle våre produktgrupper, småis, kuleis, softis og slushen Slurp på alle Color Line sine seilinger til og fra Norge, sier Paal Hennig-Olsen.

Den første forsendingen av iskrem ble sendt til Hirtshals i starten av april, og trailere vil fortsette å kjøre fra iskremfabrikken i Hannevika hver måned. Teknisk utstyr for iskremservering monteres på alle Color Lines skip nå, klar for å ta imot de cirka 4 millioner gjestene som reiser med Color Line årlig.

– Det vil bli utrolig populært å få Hennig-Olsen Is om bord. Alle produkter er av svært god kvalitet og laget av gode råvarer. Vi forventer at salget vil øke med Hennig-Olsen Is som leverandør, sier Nina Moland Andersen, salgs- og markedssjef for Color Lines Danmarkslinjer Kristiansand-Hirtshals og Larvik-Hirtshals.

Color Lines favorittkaptein Captain Kid vil også med jevne mellomrom dele ut gratis is til barna som er om bord i sommer.

– Som landets eldste iskremprodusent er vi glade for at det blir norsk iskrem på alle skipene ut og inn av Norge. Det er også gøy å samarbeide med en lokal aktør i Kristiansand. Dette er viktig både for lokale arbeidsplasser og engasjement, både i fabrikken i Hannevika og på båten, sier Paal Hennig-Olsen.

De ansatte i Color Line er også begeistret, og det planlegges en rekke aktiviteter for å fremme det nye samarbeidet.

Iskremen serveres på SuperSpeed Kristiansand-Hirtshals og Larvik-Hirtshals, på cruiseskipene M/S Color Fantasy og M/S Color Magic som trafikkerer linjen mellom Oslo-Kiel, og på M/S Color Viking og M/S Bohus på linjen mellom Sandefjord-Strømstad. Det nye skipet M/S Color Hybrid, verdens største plug-in hybrid skip, som settes i drift sommeren 2019 vil også tilby iskrem fra Hennig-Olsen Is.

Powered by Labrador CMS