Nyheter

Reidar Fredriksen - her med hummer - er nå en glad laks fordi Reinhartsen er tildelt Spesialitet-merket for peppermakrell. Foto: Reinhartsen

– Moro for en fiskehandler

Publisert Sist oppdatert

Reinhartsens pepperrøkte makrell er tildelt det offisielle Spesialitet-merket, og makrellen får skryt fra stjernekokk og juryformann Harald Osa.

– Makrell har en egen plass i fiskehandlerhjertet, så det er veldig hyggelig at makrell fra oss blir så godt mottatt hos juryen. Som fagfolk strekker vi oss alltid etter å levere noe vi kan være stolte av. Det er veldig moro at vi nå får vårt tredje Spesialitet-merke, sier Reidar Fredriksen.

Fredriksen ble kalt opp på scenen under Sjømat på Sørlandet for å ta imot Spesialitet-plakett, selve beviset på at Reinhartsens pepperrøkte makrell nå er med på elitelaget innen norsk lokalmat.

Spesialitet-merket tildeles lokalmat- og drikke etter smakstesting i en egen fagjury. Juryformann er stjernekokk Harald Osa, og han skryter av peppermakrellen.

– Jeg si at alle makrellproduktene fra Reinhartsen er av sensasjonelt god kvalitet. Varmrøkt fisk kan fort bli tørr og få litt ettersmak. Reinhartsens har en veldig saftighet i kjøttet, sammen med milde smaker av salt og pepper, sier Osa.

Powered by Labrador CMS