Nyheter

Tuborg Lime Cut blir å finne i alle norske dagligvarebutikker fra torsdag 2. mai.

Ringnes lanserer nytt øl fra Tuborg

Publisert Sist oppdatert

Tuborg Lime Cut er et helt nytt lyst øl med innslag av lime som blir å finne i norske dagligvarebutikker fra torsdag 2. mai.

Ølet er spesialutviklet for det norske markedet av danske Tuborg, og det er Ringnes som selger ølet i Norge.

– Tuborg Lime Cut er en frisk, lys og lettdrikkelig lager med et hint av lime. Dette er et typisk sommerøl som vil passe på festivaler og i mange andre sommer-settinger, sier Christian Hundevadt, Brand Manager for Tuborg hos Ringnes i en pressemelding.

Det nye ølet kommer i en unikt designet, gjennomsiktig og sommerlig flaske. I smakstest har forbrukere allerede utpekt Tuborg Lime Cut som det beste ølet i konkurranse med både etablerte og nye øltyper.

– Dette er et perfekt øl for de som kanskje synes at andre øl blir for smakssterke. Tuborg Lime Cut har veldig lav bitterhet, noe som er med på å gjøre det veldig lettdrikkelig. Dessuten er det nye ølet uvanlig kalorifattig, med kun 34 kalorier per 100 gram. Dette er 24 prosent færre kalorier enn det man finner i tilsvarende drikke, sier Hundevadt.

Veiledende utsalgspris for Tuborg Lime Cut blir kroner 28,90. Det ny ølet vil også bli å finne på barer og restauranter.

Powered by Labrador CMS