Annonse
Å få nordmenn til å velge et kosthold i tråd med kostrådene er en krevende øvelse. Samarbeidet mellom helsemyndigheter og matbransjen bidrar til at det går rett vei på flere områder. iStock
Å få nordmenn til å velge et kosthold i tråd med kostrådene er en krevende øvelse. Samarbeidet mellom helsemyndigheter og matbransjen bidrar til at det går rett vei på flere områder.    Foto: iStock

Fortsatt samarbeid skal gi bedre kosthold

«Intensjonsavtalen om tilrettelegging for et sunnere kosthold mellom matbransjen og helsemyndighetene» er det lange navnet. Intensjonsavtalen skal få ned forbruket av salt, sukker og mettet fett, og få til å spise mer få frukt og grønt, sjømat og grove kornvarer.

Vi tror at vi oppnår mer for folkehelsen ved å samarbeide fremfor å arbeide hver for oss

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse