Nyheter

Cathrine Pia Lund blir ny direktør i Miljømerking Norge. Foto: Agnete Brun

Ny direktør i Miljømerking Norge

Cathrine Pia Lund er ansatt som ny administrerende direktør i Miljømerking Norge.

Publisert Sist oppdatert

Lund kommer fra Innovasjon Norge, der hun har vært en del av toppledergruppen og hatt ansvar for eksport, internasjonalisering og merkevaren Norge. Å videreutvikle og posisjonere Svanemerket – det offisielle miljømerket i Norge og Norden – blir en viktig oppgave for Lund.

– Miljømerking er viktigere enn noen gang og Svanemerket har svært høy kjennskap i det norske folk. Vi har en stor oppgave foran oss med å synliggjøre fortrinn knyttet til miljømerking og å påvirke atferd hos både produsenter og forbrukere slik at de gjør mer bærekraftige valg, sier Cathrine Pia Lund i en pressemelding.

– EU har lansert sin Green Deal og akkurat nå pågår det internasjonale prosesser som er svært viktige for videreutvikling av Svanemerket og miljømerking i Norge og Norden. Vi ønsker å være en sentral aktør i det nordiske og internasjonale samarbeidet for å påvirke fremtidens miljømerking. Jeg gleder meg til å gå løs på dette viktige arbeidet sammen med dyktige og engasjerte kollegaer i Svanemerket i Norge, sier Lund.

Powered by Labrador CMS