Nyheter

Grilstad med storeslem i kjøtt-NM

Grilstad sikret seg seks gull og totalt ti medaljer da Kjøtt- og fjørfebransjen kåret årets beste kjøttprodukter torsdag.

Publisert Sist oppdatert

­Både klassikerne Jubelsalami og Trønderfår stakk av med gull i sine klasser. Det samme gjorde Tind sitt flaggskipprodukt; Marinert & speket lammelår (helt).

– Jeg er ekstra stolt over de sterke fagmiljøene vi har både på Stranda og på Ranheim i Trondheim, som begge viser at de kjemper helt i toppen på kvalitet, sier konsernsjef Jørgen Wiig i en pressemelding
Godt modna spekeskinke og Fenalår tok sølv i sine klasser, mens både Lett Jubelsalami og Speket snacks m/heite kryddertok bronse. Samlet tok Grilstad hjem flest medaljer i kategorien spekevarer.

– Vi jobber hardt hver eneste dag med å servere det aller ypperste av norsk spekemat til hverdag og fest. Jubelsalami og Trønderfår er utpregede hverdagsprodukt som har preget nordmenns frokostbord i generasjoner. Mens Strandamør snacks, Picante og Pepperoni som og tok gull, har en litt annen profil, sier Ragnar Johansen, marketing og innovasjonsdirektør i Grilstad.

NM i kjøtt er en fagkonkurranse der over 600 påmeldte produkter blir blindtestet av fagdommere i flere runder. Konkurransen hadde i år fokus på grill- og spekemat.

Grilstad AS medaljer fordelte seg slik:

Gull:
Marinert & speket lammelår (helt)
Jubelsalami
Pepperoni
Picante
Strandamør snacks
Trønderfår

Sølv:
Godt modna spekeskinke
Fenalår

Bronse:
Lett Jubelsalami
Speket snacks m/heite krydder

Powered by Labrador CMS