Nyheter

Bruker Geir Skeie i produktutviklingen

Den Stolte Hane har inngått et samarbeid med verdensmesterkokken Geir Skeie om utvikling av nye produkter.

Publisert Sist oppdatert

– Skeie skal bidra til å utvikle nye produkter og konsepter for merkevaren Den Stolte Hane. Vi er glade og stolte over å ha ham med på laget, sier daglig leder for Den Stolte Hane, Bjørnar Hagebakken.

Den Stolte Hane planlegger å utvikle nye produkter som tar utgangspunkt i det genuine og enkle, med kylling og kalkun som råvare.

– Skeie er opptatt av råvarenes egensmak. Verdensmesteren vil bidra til å løfte frem hvitt kjøtt som sunn og god mat med mesterlig tilsnitt. Han passer perfekt inn i den kvalitetstenkningen som Den Stolte Hane vektlegger, sier Hagebakken.

Skeie ser på samarbeidet med Den Stolte Hane som en invitasjon til å gjøre kylling og kalkun kjent for norske forbrukere på en ny og spennende måte.

– Samarbeidet med en kjent merkevare innen dagligvaren gir meg muligheten til å nå et større publikum med min erfaring og kunnskap. Det blir lærerikt og interessant, sier han.

Skeie har i et par år samarbeidet med Den Stolte Hanes søsterselskap Vestfold Fugl, som leverer produkter av hvitt kjøtt til det norske restaurantmarkedet. Den Stolte Hane og Vestfold Fugl er begge datterselskaper av Cardinal Foods. Avtalen mellom Skeie og de to selskapene i Cardinal Foods-konsernet gjelder for to år.

Powered by Labrador CMS