Nyheter

Leif Atle Viken forlater Coca-Cola

Etter mer enn 14 år i ulike lederstillinger i Coca-Cola Enterprises Norge og nær fire år som administrerende direktør har Leif Atle Viken bestemt seg for å forlate selskapet den 31. mars for å sikte mot nye personlige utfordringer.

Publisert Sist oppdatert

– Etter snart fire år som toppleder føler jeg at tiden er moden for å sikte mot nye utfordringer. Jeg flagget dette for CCE allerede i fjor vår, og jeg lovet da at jeg skulle levere resultatene i 2011, sørge for en best mulig integrasjonsprosess med vår nye eier Coca-Cola Enterprises og at jeg skulle jobbe ut mars 2012, poengterer Leif Atle Viken.

Han etterfølges av belgieren Ignace Corthouts, som har 22 års fartstid fra selskapet internasjonalt. Ignace kom fra en stilling som belgisk salgssjef i Shell i 1990, og har senere hatt en rekke ulike stillinger, blant annet som leder for salg og marketing i Belgia og Country Director for Nederland før han fikk sin nåværende stilling som europeisk leder for salg og kundeservice. Han har tilbrakt nesten ett år i Norge nå, hvor han har jobbet tett sammen med Leif Atle Viken.

Ignace Corthouts og Leif Atle Viken vil fortsette å samarbeide tett i ukene fremover for å sikre en best mulig overlapping, samtidig som nykommeren forbereder flyttingen hit til Norge sammen med sin familie.

Powered by Labrador CMS