Nyheter

Mats Kristiansen og Herman Schistad, hhv. øverst til venstre og foran i bildet, tok i mot prisen for Kolonial.no. Til høyre for Mats står Karoline Sturesson Nordbø, Timm Wold, Linda Johansen, May Britt Løvstad og Lisbeth Nilsen fra Lindakrem.no.

Kolonial er en av årets nettbutikker

Publisert Sist oppdatert

Gode kjøpsopplevelser var avgjørende da Kolonial.no sikret seg tittelen i Brings kåring av Årets nettbutikk med omsetning henholdvis på over 50 millioner.

Helt siden 2007 har en uavhengig jury kåret de beste nettbutikkene i regi av Bring. I år ble det delt ut to priser, for Årets Nettbutikk med omsetning henholdsvis på over og under 50 millioner kroner. Kolonial.no var best i klassen for store nettbutikker og Lindakrem.no i klassen for mindre nettbutikker.

– De to som vant skilte seg spesielt ut i kjøpsopplevelsen. Mange nettbutikker har mye å lære her. Flere hundre nettbutikker er blitt vurdert. Det har vært hard kamp og mange diskusjoner blant juryen, sier juryleder Kristin Dahl Hoffmann i en pressemelding.

Kolonial.no vil endre folks vaner og jobber kontinuerlig med å gjøre kjøpsopplevelsen enklere, bedre og tilpasset hver enkelt kunde. Alt de gjennomfører skal være relevant for kundene, og her syntes juryen at de er i særklasse, sier juryen i sin begrunnelse.

På pallen for store nettbutikker kom Milrab og Apotek 1 og for mindre nettbutikker var Dyrekassen tett på Lindakrem.no.

Powered by Labrador CMS