Annonse
Nå blir alle Coop Mega-butikker Debio-sertifisert og kan bearbeide og skjære økologisk i ferskvarelinjen. Fra venstre: kjededirektør Daniel Kyrre Pedersen, ferskvaresjef hos Coop Mega Kolbotn, Rune Langlid, og prosjektleder kategori Irén Løvlund Håkonsen.

Sertifisering skal gi øko-vekst

– Vi ser et klart behov for å møte kundens ønske om mer økologi. Sammen med Debio har vi utarbeidet en plan for å sikre at alle våre Coop Mega-butikker skal sertifiseres innen oktober, sier kjededirektør Daniel Kyrre Pedersen.

14 Coop Mega-butikker har de senere årene vært Debio-sertifisert. Erfaringene har vært gode, men kjeden ønsker bedre tilgang til råvarer innen kategorier som kjøtt og fisk og sjømat. 

Les mer i neste ukes utgave av Dagligvarehandelen!

 

Lese resten?
Løpende abonnement. Fornyer på fullpris (165,- eks mva). Første mnd kr
1,-
Prøv nå — ingen bindingstid
Allerede abonnent?
Annonse
Annonse