Nå har Diplom-Is hoppet på trenden med sin egen iskalde fristelse med hockeypulver.
Nå har Diplom-Is hoppet på trenden med sin egen iskalde fristelse med hockeypulver.

Hockeypulver-is og annen lakris

Hockeypulver fikk sin renessanse da «hockeycrocs»-trenden dominerte landet for snart fire år siden. Nå har Diplom-Is hoppet på trenden med sin egen iskalde fristelse med hockeypulver.

Publisert Sist oppdatert

– Det er tydelig at nordmenn er modige i smaksveien, og siden vi er en nasjon som er veldig glad i lakris, så er det klart vi er nødt til å introdusere en iskrem bestående av hockeypulver, sier Ingrid Vestnes Arntsen, merkevaresjef i Diplom-Is i en pressemelding.

Ifølge Disgusting Food Museum i Malmö er Norge et av landene i verden der det spises mest salt lakris. Sammen med våre nordiske naboer konsumerer vi mellom 80 og 90 prosent av verdens lakris-produksjon. Da er det kanskje ikke så rart at lakrisen også preger resten av isnyhetene.

I fjor kom lakrisvarianten av Royal Trippel på pinne, nå kommer denne også på boks. Boksisen Royal Trippel Lakris består av ekte vanilje, tilsatt flak av melkesjokolade, lakrisfugde, lakrisperler og salt lakrissaus.

Powered by Labrador CMS