Til sitt grillmagasin har Extra utfordret tre restauranter til å utvikle en ny, fristende rett med et Grill Perfekt-produkt som hovedingrediens.
Til sitt grillmagasin har Extra utfordret tre restauranter til å utvikle en ny, fristende rett med et Grill Perfekt-produkt som hovedingrediens.

Extra samarbeider med Oslo-restauranter i nytt grillmagasin

De siste årene har Extra hatt et grillmagasin som blir fornyet hvert år basert på hva kundene er opptatt av. Helt nytt i år er samarbeidet kjeden har med et utvalg Oslo-restauranter.

Publisert Sist oppdatert

– Extra har utfordret restauranter til å utvikle en ny,fristende rett med et Grill Perfekt-produkt som hovedingrediens, sier markedssjefIngrid Sanfelt Hansen i Extra til Dagligvarehandelen.

Extra har utfordret tre restauranter, og har besøkt Revierhavnenkro, Render Burger og Hot Temper.

– For Extra er det viktig å inspirere til ikke bare å væreprisbevisst, men også til hvordan kundene kan bruke varene som selges i butikk,ved hjelpe av enkle, men inspirerende oppskrifter. I spesielt sommer- oggrillsesong vet vi at kundene er opptatt av dette, sier Sanfelt Hansen.

Powered by Labrador CMS