KBS

McDonald's åpnet sin første kaffebar i Norge

Tirsdag åpnet Norges første McCafé på Notodden. – Vår ambisjon er at McDonald's i fremtiden skal være like kjent for sin kaffe som sine burgere, sier administrerende direktør i McDonald's.

Publisert Sist oppdatert

McCafé, som er et internasjonalt konsept i McDonald's, lanseres nå i Norge. McDonald's ønsker med dette å utfordre kaffeaktører både i bybildet og langs veien, og frister med baristakaffe servert i porselenskopper.

Dette er den første av mange McCafé i Norge. Før sommeren vil McCafé også åpne i McDonald's sine restauranter i Oslo på Klingenberg, på Lillehammer, i Bergen på Torgalmenningen og på Rykkinn i Bærum. Totalt er det planlagt å lansere mer enn 20 kaffebarer i Norge i 2022.

– Nordmenn er et spesielt glade i kaffe, og i Europa ligger vi høyt oppe på listene over kaffekonsum. Vi vet også at nordmenn er opptatt av kvalitetskaffe. Dette gjelder både når de er ute og spiser, og når de befinner seg i bil. Derfor passer dette konseptet så godt som et tillegg til våre restauranter, sier administrerende direktør Erik Jansson i McDonald's i en pressemelding.

I tillegg til et bredt utvalg av spesialkaffe som kaffe latte, cappuccino, flat white, cortado, americano og iskaffe, finnes det filterkaffe, kakao, et utvalg av te av høy kvalitet og bakst som for eksempel donuts, macaroner og kaker.

– McCafé-konseptet er et kjærkomment og ønsket tillegg til resten av McDonald’s sortiment. Særlig langs veien er det et udekket behov for kvalitetskaffe. Vi gleder oss til å tilby håndlaget baristakaffe til våre gjester, servert raskt og til en hyggelig pris, akkurat som resten av menyen vår, sier Jansson.

­

Powered by Labrador CMS