Norgesmøllene har lansert Møllerens Utbakingsmel.
Norgesmøllene har lansert Møllerens Utbakingsmel.

Hjelpemiddel for pizzabakere

Norgesmøllene har lansert Møllerens Utbakingsmel, som de mener er det ultimate hjelpemiddelet for alle som ønsker å lage perfekt pizzabunn hjemme.

Publisert Sist oppdatert

Utviklingen av dette produktet skjedde på bestilling fraRené Munthe Eik, pizzaentusiasten bak de populære Facebook-gruppene Pizzamaniog Pizzabakerne.

– Jeg har personlig testet dette melet oganbefaler Møllerens Utbakingsmel som det ideelle hjelpemiddelet foralle som ønsker å løfte sin hjemmebaking av pizza til neste nivå, uttaler Eik ien pressemelding.

Utbakingsmelet skal gjøre det enklere å jobbe med deigen ogbake ut en pizzabunn. Konsistens og struktur gjør at pizzaen enkelt kanhåndteres på kjøkkenbenken og overføres fra pizzaspaden til pizzaovnen uten åklebe seg fast.

Utbakingsmelet består av finmalt semule. Semule lages ved åmale den innerste harde kjernen i hvetekornet, som gir en grovere konsistens.Den gjør at melet ikke trekker så lett inn i deigen, slik at fuktighetenbevares.

Møllerens Utbakingsmel kan også brukes som et alternativ tilbakepapir, og er en del av en større satsing fra Norgesmøllene innenforpizzabaking. Selskapet har blant annet hatt stor suksess med Møllerens PizzamelTipo 0, som nå er Norges mest kjøpte pizzamel. I 2022 lanserte de Møllerens Tipo00 Napolitansk stil, som er laget av sterke hvetesorter. Den er spesielt egnetfor langtidsheving. Norgesmøllene mener dette er den største innovasjoneninnenfor mel og bakemikser i norsk dagligvarehandel de siste fem årene.

Powered by Labrador CMS