Nyheter

Disse ble årets butikker i Coop Prix

Under butikksjefmøte for landets Coop Prix-butikker stakk Coop Prix Bjerka og Coop Prix Midsund av med de gjeveste prisene av dem alle, nemlig prisene for Årets butikk 2021.

Publisert Sist oppdatert

Coop Prix Bjerka er en gjenganger i kåringene, og vant for fjerde gang da de stakk av med prisen i kategorien Årets butikk under 30 millioner kroner.

– Det er helt vilt, og det er takket være mine fantastiske ansatte at vi kjemper om disse prisene år etter år. Nå skal det feires, sier butikksjef Kristin Tustervatn i Coop Prix Bjerka i en pressemelding.

Det deles ut priser for årets butikker i Coop Prix i to kategorier; butikker med omsetning på over 30 millioner kroner og butikker med omsetning under 30 millioner kroner.

– Verdens herligste gjeng

I kategorien Årets butikk over 30 millioner var det en tydelig rørt butikksjef som tok imot prisen til Coop Prix Midsund.

– Det er kjempestort og det betyr utrolig mye. All cred til kollegaene mine. Det er verdens herligste gjeng, sier Tina Holm, butikksjef i Coop Prix Midsund.

Prisen Årets butikk tildeles den Coop Prix-butikken med best nøkkeltall i 2021. Kriteriene butikkene vurderes på er blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet.

Prisdryss i flere kategorier

Tone Skogen Halnes, butikksjef i Coop Prix Heggenes, tok imot prisen for Årets Komet, som tildeles Coop Prix-butikken med høyest omsetningsvekst i 2021.

Tonje Setså, butikksjef i Coop Prix Sulitjelma, hentet hjem prisen som Årets kundefavoritt. Denne prisen tildeles Coop Prix-butikken med høyest andel fornøyde kunder på kundemålingene Coop sender ut til kunder som handler for over et visst beløp i Coops butikker.

­

Powered by Labrador CMS