Nyheter

Coop Mega Sirkus Shopping er årets butikk i kjeden. Fra venstre: konseptsjef Tove Karin Nordheim i Coop Mega, assisterende butikksjef Ronny Sanden, ferskvaresjef Silje Knudsen Belsvik og butikksjef Geir Bjarttun Jørgensen hos Coop Mega Sirkus Shopping, og kjededirektør Stian Lysaker.

Dette er årets butikker i Coop Mega

Under årets butikksjefmøte for Coop Mega-kjeden ble Coop Mega Sirkus Shopping kåret til landets beste.

Publisert Sist oppdatert

­Denne uken har Mega-kjeden vært samlet på X Meeting Point på Hellerudsletta for faglig påfyll, inspirasjon og kåringer. Coop Mega Sirkus Shopping stakk av med den aller gjeveste prisen.

– Det er utrolig moro og stort å vinne årets butikk. Denne prisen er et resultat av godt lagarbeid og jeg er stolt av kollegaene mine, sier butikksjef Geir Bjarttun Jørgensen ved Coop Mega Sirkus Shopping i en pressemelding fra kjeden.

Godt omdømme

Prisen som årets butikk deles ut til den Mega-butikken med best nøkkeltall i 2022. Kriteriene butikkene vurderes på er blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet. Coop Mega Sirkus Shopping scorer godt over kjedesnittet på disse nøkkeltallene.

Butikken ble oppgradert i 2021, og har et godt omdømme blant både kollegaer og kunder.

– Vi er opptatt av fornøyde kunder og vi har jobbet systematisk med de løpende tilbakemeldingene vi har fått. Vi vet at kundene er spesielt begeistret for ferskvareavdelingen, bredden i sortimentet vårt og ikke minst den fantastiske kundeservicen de opplever å få her, sier Bjarttun Jørgensen.

Coop Mega Sirkus Shopping ble også regionvinner i region Midt/Nord, og dermed kvalifisert til den nasjonale kåringen som en av tre finalister. Her trakk de det lengste strået foran Coop Mega Kolbotn, som ble regionvinner i region Øst, og Coop Mega Madla, som vant i region Vest for andre året på rad.

Personlig pris til ferskvaresjefen

Det ble i tillegg delt ut en personlig pris under kåringene, og denne ble også med tilbake til Coop Mega Kolbotn. Ferskvaresjef Tom-Erik Tryland vant Årets Mega High-Five. Dette er en pris som deles ut til en medarbeider som bidrar langt utover arbeidet som skjer i egen butikk.

– Jeg er helt satt ut. Jeg føler meg privilegert som får denne prisen – og at jeg får så mange muligheter i Coop Mega. Det gir meg så mye, sier en rørt Tryland.

Tryland beskrives som en rollemodell og han gjør en ekstraordinær innsats med kompetanseheving og opplæring i kjeden. Det trekkes også frem at han påvirker hele Coop Mega gjennom sine bidrag inn mot andre samvirkelag, kjedeadministrasjonen og Matcooperativet, et utvalg som består av elleve av de mest kompetente og engasjerte ferskvareansatte i kjeden.

– Tom-Erik får potensialet ut av alle som er rundt han, og inspirerer og sprer matglede blant både kunder og kollegaer. Han gjør en jobb som er langt over det man kan forvente. Jeg er stolt av å jobbe sammen med en så dyktig person som Tom-Erik, sier butikksjef Vincent Blom.

Powered by Labrador CMS