Indra Nyquist er Årets butikkmedarbeider i Oslo og omegn.

Indra er Årets butikkmedarbeider

Publisert: 14. november 2023 kl 15.02
Oppdatert: 15. november 2023 kl 12.19

­Det ble klart i ettermiddag da Oslo Handelsstands forening Dagligvare overrasket Indra mens hun satt i kassen i Kiwi-butikken på Grünerløkka i Oslo.

Det var foreningens styreleder og Spar-kjøpmann Claus Richard Eriksen som overleverte gavesjekken på 5.000 kroner og leste opp juryens begrunnelse:

«Indra er en varm solstråle som har både kunder, ansatte og butikken i fokus. Hun stiller alltid opp, er nysgjerrig på butikkdrift og ønsker å lære nye ting. Positive kundeundersøkelser har skutt i været etter at Indra begynte på Kiwi Markveien. På de få årene hun har jobbet i Kiwi, har hun allerede steget i gradene og tar masse ansvar i butikken. Indra er det vi kan kalle et meget godt forbilde, og er derfor valgt til Årets butikkmedarbeider i 2023».

Her innser Indra at hun er kåret til Årets medarbeider 2023.

Med prisen følger ikke bare heder og ære, men også blomster, diplom og en sjekk på 5.000 kroner.

– Jeg er veldig stolt og ydmyk, for jeg vet hvor mange flinke kandidater som var med i konkurransen. Dette betyr mye, sier en synlig beveget Indra Nyquist til Dagligvarehandelen.

Indra Nyquist kom inn hos Kiwi Markveien en varm sommerdag i 2021 med det største smilet om munnen og en CV i hånda- «dere vil ha meg, det er jeg helt sikker på» sa hun før hun lo og hoppet avgårde.

– Vi trengte egentlig ingen i turnus på det tidspunktet, men det gripende vesenet måtte vi kapre. Det skulle vise seg at hun var bosatt i London, men det skulle ikke bli noe problem da hun stadig fløy inn kun for å jobbe! Hun fløy også inn ens ærend for julebord tur-retur, forteller butikksjef Ida Staubo.

Indra hadde studert kunst i London, men ble fullstendig bitt av butikkbasillen i Kiwi.

– Jeg lager fortsatt kunst på fritiden. Men jeg får utløp for kreativiteten i Kiwi, også. Jeg elsker å lage eksponeringer, og så var jeg veldig glad da jeg fikk ansvar for blomstene, smiler hun.

– Du er allerede blitt ass. butikksjef. Er drømmen å bli butikksjef selv en dag?

– Ja, jeg ser jo hvor gøy Ida har det med å drive butikken, og med kunder og ansatte. Men jeg synes det er for tidlig a tenke på, jeg er jo bare barnet ennå og har fortsatt mye å lære!

– Hva skal du bruke prispengene til?

– Først skal jeg ta med Ida ut på en god middag. Resten skal jeg spare til julegaver og nye vintersko, smiler Indra fornøyd.

Saken fortsetter under annonsen

Kollegene var med på å hylle Indra da prisen ble overrakt tirsdag ettermiddag.

Det er ikke bare Indra selv som nyter godt av kåringen. Oslo Handelsstands Forening Dagligvare gir nemlig også butikken en sjekk på hele 10.000 kroner, som skal benyttes til sosiale formål.

Les mer i kommende utgave av Dagligvarehandelen!

Ledige stillinger – Dagligvarejobb