Nyheter

F.v: Distrikssjef Elisabeth Hage i Posten, konserndirektør Christian Brandt i Posten, ansvarlig post i butikk Rabia Zubair Meny Skedsmo senter, Marius Thorne regionssjef i Meny, Rajmohan Shanmugam Meny Skedsmo senter.

Kåret til årets beste Post i Butikk

I konkurranse med over 1.300 andre steder er Meny Skedsmo senter kåret til årets Post i Butikk i hele Norge.

Publisert Sist oppdatert

– De ansatte på Skedsmokorset Post i Butikk, Meny Skedsmo senter jobber målrettet og dedikert hver eneste dag for å gi kundene den hjelpen de behøver. De gir gode kundeopplevelser som fører til svært gode kunderesultater. De er opptatt av rutiner og kunnskap og er en svært verdig vinner av «årets Post i Butikk», sier konserndirektør divisjon post Christian Brandt i Posten Bring i en pressemelding.

Årets konkurranse er den første siden 2019 på grunn av korona-pandemien. Finalistene er gått i sømmene når det gjelder blant annet service, kvalitet og kompetanse. I april ble det også kåret regionale vinnere, men det var altså Meny Skedsmo senter som skilte seg ut og som nå er kåret til årets nasjonale vinner.

– Erfaringen vår er at de som jobber i Post i Butikk strekker seg langt for å ha så fornøyde postkunder som mulig. De ansatte ved Meny Skedsmo senter er intet unntak og det ser vi spesielt på tilbakemeldingene fra butikkens kunder. De er meget tilfredse med servicen de får hver eneste dag, fortsetter Brandt.

I dag har Posten 1.304 Post i Butikk fordelt over hele landet der den første ble etablert tilbake i 2001. Undersøkelser gjennomført av Posten viser at både kunder og butikkeiere er svært tilfredse med tilbudet som nærmest overalt erstattet postkontorene. I dag finnes det Post i Butikk hos dagligvarekjeder, kiosker, bensinstasjoner, hagesentre og andre betjente spesialbutikker.

Powered by Labrador CMS