Nyheter

Lanserer snus til under 50-lappen

Svenske Nordic Snus lanserer snusmerket LD i Norge med en anbefalt utsalgspris på 49,90.

Publisert Sist oppdatert

Dermed får norske butikker muligheten til å tilby kundene snus av høy kvalitet til en lav pris, skriver selskapet selv i en pressemelding.

LD produseres på tradisjonsrike Vårgårda Kvarn i Sverige av Nordic Snus – en del av JTI (Japan Tobacco International).

Merket skal være godt kjent blant norske forbrukere gjennom både nett- og grensehandel. På det svenske markedet er LD den ledende aktøren i segmentet «kvalitetssnus til lavpris».

– LD-serien som nå er tilgjengelig i norske butikker består av snus i to styrkegrader og flere ulike smaker. Tobakken som benyttes i produksjonen er av høyeste kvalitet, og alt produseres på fabrikken som ligger i nærheten av Göteborg, sier Mattias Ullholm (bildet) som er direktør i Nordic Snus AB.

­– Vi kan tilby en snus til halvparten av prisen til våre konkurrenter på grunn av svært effektiv produksjon i tillegg til at vi har tatt et valg om å redusere marginene. Hvilket kommer forbrukerne til gode, legger han til.

LD begynner i det klassiske markedet med Original og Hvit porsjon. Produktene som nå er tilgjengelig i Norge, har klassisk tobakkssmak og følgende spesifikasjoner:

  • LD No2 White Porsjon S2 med normal nikotinstyrke og smak av bergamott
  • LD No3 Original Porsjon S3 med sterk nikotinstyrke og smak av bergamott
  • LD No4 White Porsjon S3 med sterk nikotinstyrke og smak av bergamott
  • LD No8 Original Slim Porsjon S3 med sterk nikotinstyrke og smak av bergamott
  • LD No9 White Slim Porsjon S3 med sterk nikotinstyrke og smak av bergamott

LD-serien har frivillig listing hos Bunnpris, Joker, Spar, Deli De Luca, Esso, Meny og Mix. Nordic Snus har som mål å være det rimeligste alternativet på det norske markedet, og anbefalt utsalgspris er derfor satt til 49.90. Snusprisene i Meny, for eksempel ligger i dag på mellom 76 og 94 kroner per boks. Prisene kan variere fra kjede til kjede.

­

Powered by Labrador CMS