Nyheter

Årets Entreprenør ble Baxt: Lars Mølbach mottar prisen av Norgesgruppens Leif Petter Tunold. Foto: Knut Meiner.

Prisdryss fra Norgesgruppen

I går arrangerte Norgesgruppen sitt årlige Leverandørtreff på Vippa i Oslo. Tradisjonen tro ble det også delt ut flere priser.

Publisert Sist oppdatert

Årets entreprenør ble Baxt. Her var det ingen nominerte, kun en vinner, som fikk prisen fordi det er en leverandør som ser muligheter, tenker langsiktig og tør å tenke nytt. I tillegg tør de å utfordre det store og etablerte, skriver juryen i sin begrunnelse.

Årets Leverandør

Årets Leverandør ble Mills. «Årets leverandør 2023 har levert svært godt over tid, og scorer jevnt godt i leverandørundersøkelser. De arbeider for felles vekst i kategoriene de opererer i, i tillegg til å være langt fremme når det kommer til å jobbe med bærekraft og miljø, og de kan vise til mange gode tiltak de siste årene som har hatt gode effekter», skriver juryen i sin begrunnelse.

Årets Leverandør: Oda Gaarud og Nils Bjørnar Skaret i Mills, Jannicke Røhr Trøa og Vidar Olsen fra Norgesgruppen. Foto: Knut Meiner.

De øvrige nominerte var Grilstad og Sørlandschips.

Årets nyhet

Årets nyhet ble Farris Frus. Dette er ifølge juryen et produkt som har klart å utfordre i en kategori med svært stort utvalg og sterke preferanser. De har oppnådd god rullering og etablert seg på et stabilt nivå. Produktet har gitt god kategorivekt i kategorien, som over tid har hatt marginal vekst.

Årets Nyhet var fra Ringnes: Juliane Sunde Øyslebø, Merete Langvold, Jostein Torp, Thomas Ivan, Petter Holthe og Sindre Bekken mottar prisen av Knut Gunnar Eken i Norgesgruppen. Foto: Knut Meiner.

Spesialpølser fra Gilde (chili og ost + siliana og ost) samt Smash Storplate 160g fra Nidar var de andre nominerte i denne kategorien.

Årets KAM

Årets KAM: Jan Øivind Hansen, Fjordland.

Norgesgruppen kårer også Årets KAM, og i år gikk prisen til Jan Øivind Hansen i Fjordland. Han har lang og tro tjeneste som KAM for Norgesgruppen, hvor han ifølge juryen balanserer både leverandørens og Norgesgruppens interesser på en meget god måte og bidrar til felles kategorivekst. I tillegg skal han være løsningsorientert, kunnskapsrik, positiv og alltid i godt humør.

De øvrige nominerte var Jostein Torp i Ringnes og Live Øde hos Pierre Robert.

­

Powered by Labrador CMS